ydelser: leasingbiler

Reparation af leasingbilen inden bilen afleveres tilbage.

Når du privatleaser, tilhører bilen leasingselskabet. Når du har leveret den tilbage, skal den enten sælges på auktion eller leases ud igen, og derfor skal den fremstå i samme stand som andre brugte biler på samme alder.

Inden du afleverer din leasingbil tilbage til leasingselskabet, kan det tit betale sig at få bilen gennemgået for evt. ridser og buler.

Nogle skader kan måske dækkes via bilens forsikring. Det kan fx være stenslag, buler og ridser. Dog skal du være særligt opmærksom på, at har bilen flere buler og ridser, vil disse ofte blive takseret som hver sin skade. Du risikerer derfor at skulle betale en selvrisiko for hver skade.

Det er særligt ridser og lakskader på bilens sider, kofangere de såkaldte 'parkering-buler', der er årsag til de ekstra regninger du kan få når du aflevere bilen retur.

Hos Darup autolak tilbyder vi at gennemgå bilen nøje, inden den afleveres. Gennemgang og bud på pris og omfang koster dig ikke noget. Efter gennemgangen har du overblik over, hvad du kan forvente at skulle betale for at få skaderne udbedret til en lavere pris end leasingselskabets inden aflevering.

Men hvad siger leasingselskaberne til at du selv får gjort bilen klar til aflevering? Det er selvfølgelig vigtigt at du læser dine betingelser igennem (eller får os til det) for at se om der skulle være noget i vejen for at du selv får udbedret skaderne.

Darup autolak yder samme garanti på ydelser på leasingbiler, som andre opgaver.

Godt råd: Læs altid dine leasingbetingelserne nøje igennem, både ved aftalens indgåelse og inden du aflevere bilen, så du er klar over, hvilken stand bilen skal afleveres i, og hvad skader, fejl og mangler takseres til.

Kontakt os her

*) = skal udfyldes

Contact form submitted!
We will be in touch soon.